Vi kan altid nås via vores døgntelefon: +45 81 901 900
 • Skibsreparation

  Skibsreparation

  Hamilton Manpower løser løbende skibsbygnings og -reparationsopgaver for en
  række danske aktører heriblandt Fayard og Maersk.

Skibsreparation

Denne kompetence ligger tæt på hjertet hos Hamilton Manpower, og har været en del af virksomhedens kernekompetencer siden opstarten i 2015. Med rødder i Frederikshavn værftets skibsbyggervirksomhed, hvor der gennem 139 år blev fokuseret på de store nybyggerier, har vi samlet en fast stab af dygtige og erfarne skibsbyggere. I dag deltager de i skibsbygnings- og skibsreparationsopgaver i hele Danmark.og Værten  Vi har opbygget en stor erfaring med de mange forskelligartede opgaver inden for reparation og vedligholdelse i den maritime sektor – vi løser opgaver indenfor:

 • Plade- og rørsvejsning.
 • Motorreparationer og montage.
 • Hydraulikopgaver.
 • Havari.
 • Service og vedligehold.

Veluddannet mandskab

Hamilton Manpower løser løbende skibsbygnings og -reparationsopgaver for en række danske aktører heriblandt Fayard og Maersk. Her stilles der høje krav til både evner og viden, og derfor har skibsbyggeren behov for en bred vifte af kompetencer. Alle vores skibsbyggere og skibsmontører er faglærte, hvilket betyder, at de har gennemført uddannelser af fire års varighed. Dette sikrer et højt kvalitetsniveau i den stab, der specialiserer sig indenfor dette brede felt. Vi fortsætter også med at uddanne vores medarbejdere, så de kan følge med udviklingen inden for den maritime sektor og blive ved med at leve op til kravene.

Hamilton Manpower påtager sig arbejde inden for både reparation, havari og vedligeholdelse af alle typer skibe i rute såvel som i dok. Vores medarbejdere er vant til at indgå som manpower på store nybygnings- eller reparationsopgaver, men vi kan også samarbejde med besætningen ombord på et skib i rute, og foretage løbende serviceopgaver, komponentudvikling og udskiftning samt en række svejse- og montageopgaver.

Vi tilbyder vikarer indenfor...

On-/Offshore

On-/Offshore

Vi skaffer vikarer til virksomheder i hele Danmark fra vores kontor i Frederikshavn. Hvor vi bor og holder til.

Certifikat Svejser

Certifikat Svejser

Har du behov for en helt specifik medarbejder med særlige certificeringer eller kompetencer?

Maritime

Maritime

Vi udfører en bred vifte af service samt vedligeholdelse på skibe/ borerigge både i dok og under drift.

VVS

VVS

Hamilton Manpower har gennem Tiden opbygget kompetencer ud i at løse både specialiserede og almindelige opgaver indenfor varme, ventilation og sanitet.

Olie & Gas

Olie & Gas

Fleksible mandskabs-løsninger Hamilton Manpower leverer kompetente medarbejdere indenfor alle faggrupper til olie- og gasindustrien, såvel offshore som onshore.

Skibsreparation

Skibsreparation

Hamilton Manpower løser løbende skibsbygnings og -reparationsopgaver for en række danske aktører heriblandt Fayard og Maersk.

Stålmontage

Stålmontage

Hamilton Manpower løser mange forskellige typer opgaver indenfor rør-, stålkonstruktioner og montage.

Offshore Vind

Offshore Vind

Hamilton Manpower leverer kompetente medarbejdere indenfor forskellige faggrupper til vindindustrien, såvel offshore som onshore.

Ventilation

Ventilation

Hamilton Manpower er landsdækkende, hvilket betyder, at du som virksomhed kan bestille en Medarbejder hvor som helst i landet.

Mandskab

Mandskab

Hos Hamilton Manpower sætter vi ærlige principper, kvalitet, og udvikling af dygtige medarbejdere i højsædet.

Isolering

Isolering

Vi har gennem mange år været behjælpelig med nybygninger, skibsisolering, samt deres reparationer af skibe.

Elektriker

Elektriker

Leje af en kvalificeret elektriker vikar kan hjælpe dit firma gennem en spidsbelastningsperiode.