• Veluddannet Mandskab

    Veluddannet Mandskab

    Hos Hamilton Manpower sætter vi ærlige principper, kvalitet, og udvikling af dygtige medarbejdere i højsædet.

Veluddannet Mandskab

Hos Hamilton Manpower sætter vi ærlige principper, kvalitet, og udvikling af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi disse ting går hånd i hånd med vore øvrige målsætninger og bestræbelser, for at blive den samarbejdspartner du vælger at bruge. Vi har en fast stab af erfarne og dygtige håndværkere, som vi løbende kan supplere med mandskab fra vores store database med profilemner, der består af faglærte grupper inden for alle kategorier af arbejdsopgaver indenfor bygge- og anlægssektoren.

Vores kriterier:

  • Faglært arbejdskraft! Vi satser på faglært arbejdskraft med papirerne i orden for at sikre tilfredsstillende opgaveløsning.
  • Uddannelse! Vi sørger for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar til alle typer opgaver inden for branchen.
  • Erfaring! Med en solid faglig og praktisk erfaring blandt vores medarbejdere, sikrer vi det bedst mulige flow gennem alle arbejdsgange.
  • Menneskelige kvalifikationer! Vi lægger ikke kun vægt faglige kvalifikationer – en Hamilton Manpower medarbejder kan forventes at være professionel, grundig, fleksibel og engageret.

Intern registrering

Mandskab Tekst

Vi har et internt registreringssystem, hvori medarbejdernes certifikater og kurser uploades. Dette sikrer, at vores medarbejderes kompetencer er opdaterede til de nyeste standarder, og sætter os i stand til at matche indkommende opgaver med de bedst kvalificerede medarbejdere. For at garantere at vores medarbejdere har så gode og brede kompetencer som muligt, uddanner vi dem løbende med nye kurser.

Kontor:

Silovej 8, 9900 Frederikshavn
Tlf: +45 70 60 50 96
CVR:.Nr:. 36 49 71 65

Byggeri

Byggeri

Hamilton Manpower er blandt Danmarks førende vikarbureauer og kan levere kompetente medarbejdere til din virksomhed.

Industri

Industri

Du betaler kun for den effektive arbejdstid, og vi varetager alt administration.

On-/Offshore

On-/Offshore

Vi skaffer vikarer til virksomheder i hele Danmark fra vores kontor i Frederikshavn. Hvor vi bor og holder til.