• Akutte vikarløsninger!

    Akutte vikarløsninger!

    Hamilton Manpower er eksperter i akutte vikarløsninger til byg & anlæg samt serviceområdet. Du kan derfor trygt ringe til os, hvis du akut står og mangler mandskab.

Om Hamilton Manpower

Hamilton Manpower ApS vil i fremtiden stå for rekrutterings og mandskabsudleje i Danmark og Norge med at løse opgaver indenfor områderne: Håndværk, byg og anlæg.
Derudover hjælper vi gerne andre brancher som: Produktion, lager m.m.

Vi ved at ansættelser kan være en vanskelig procedure og da tiden har vist at ordrebogen ikke altid vil være fyldt er vores erfaringer fra Norge at flere norske entreprenører vælger at ansætte vikarer på projekter, som kan fravælges igen efter endt opgave og således ikke behøver at fyrer folk, som er / kan være en bekostelig affære, så med ansættelse af vikar som er spec ialist på sit feldt, vil virksomheden have fokus på opgaven og samtidigt være en økonomisk gevinst i besparelser på den admistrative del af projektet.

Hamilton Manpower ligger vi stor vægt på det automatiske bookingsystem.

Det gør vi fordi vi respektere alles behov, og med det kan indfri flere ønsker end det er muligt for den menneskelige hjerne.
Det vil sige vi kan frigive nogle ressourcer til andre opgaver til fordel for kunden og vikaren.

Mission

Hamilton Manpower er en virksomhed der leverer kompetente medarbejdere til industrien med det formål, at kunderne opfatter os som en organisation af troværdige og ord-holdende personer der leverer faglige kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere til en konkurrencedygtig pris, hvorved vort bidrag til vores kunder totalt set overstiger vores kunders forventninger.

Vision

Hamilton Manpower vision er at blive landets største vikarbureau inden for Industri og produktion, det vil vi praktisere ved:

  • Det høje serviceniveau.
  • At have fingeren på pulsen.
  • Altid at videreudvikle os til fordel for kunden samt vikaren.

Hamilton Manpower er kun et opkald væk.

Vores medarbejder er alle erfarende fra lignende stillinger med rekruttering og virksomhedsrådgivning i spørgsmål om ansættelser med projektbaseret vikarer på korter og længerevarende projekter.

Kontakt Hamilton Manpower her >

Byggeri

Byggeri

Hamilton Manpower er blandt Danmarks førende vikarbureauer og kan levere kompetente medarbejdere til din virksomhed.

Industri

Industri

Du betaler kun for den effektive arbejdstid, og vi varetager alt administration.

On-/Offshore

On-/Offshore

Vi skaffer vikarer til virksomheder i hele Danmark fra vores kontor i Frederikshavn. Hvor vi bor og holder til.